A te bemutatkozó weboldalad

tükrözze

a te történetedet!

 

Egy vállalkozás honlapja nem csupán az ajánlott szolgáltatások bemutatásából áll. Legalább annyira fontos az is, hogy érzékelhető legyen az ember a brand mögött. Amikor egy adott vállalkozásnak bizalmat szavazunk, az általa megjelenített értékrend mellett is döntünk. Ezért fontos, hogy az oldalad a te értékrendedet tükrözze. Hogy hitelesen jelenítse meg az utat, amit megtettél, és amely azzá formált, aki vagy.

A Tudástárban külön cikkben foglalkozunk a márkaépítés fontosságával, a személyes brand kialakításának néhány érdekes kérdésével és az arculat elemeivel. Ha még nem vagy biztos abban, hogy Neked is szükséged van-e saját márkára, a cikkeket elolvasva könnyebben hozhatsz majd erről döntést.

Amikor elkezdjük a közös munkát, már az előkészítő beszélgetés során figyelmet fordítunk arra, hogy megismerjünk Téged, megértsük a céljaidat.  Így bemutathatjuk a türténetedből azokat az elemeket, amelyeket meg szeretnél jeleníteni, és a honlap felépítése, színvilága a te céljaidat és értékeidet tükrözi majd. A megszövegezésben is segítünk, hogy tényleg rólad szóljon minden oldal.

A weboldalkészítés alkotófolyamat, amelynek során a honlapod kialakítását ránk bízhatod, de a fontos döntéseket Tőled várjuk. Ezért írtuk le részletekbe menően a munkamódszerünket, hogy lásd, mi fog történni, amikor elkezdjük a weblapod létrehozását. Ismerd meg a honlapkészítés folyamatát! Azt szeretnénk, hogy a Te bemutatkozó weboldalad tényleg a Te történetedet és értékeidet tükrözze. Biztosak vagyunk benne: együtt működik!